Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ugnikalnis Sicilijos saloje,
Ugnikalnis, palaidojes Pompejos miesta,
Uj uj koks baisus, usuotas, dazniausiai virtuves, padaras,
Ukas ir ..... aptemdo,
Ukine politika, kurios siekimas didinti eksporta ir mazinti importa,
Ąžuolų g., Pramedžiavos k., Raseinių r. sav.,
Klevų g., Pramedžiavos k., Raseinių r. sav.,
Lelijų g., Pramedžiavos k., Raseinių r. sav.,
Liepų g., Pramedžiavos k., Raseinių r. sav.,
Mokyklos g., Pramedžiavos k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: tarkuotas čederio sūris (180 g) sviesto (50 g) miltai (3/4 stiklinės) druska (1/2 šaukštelio) malta paprika (1/2 šaukštelio) čili (1 žiupsnelis) grietinėlė, pienas ar vanduo (1
šaukštas)
Gaminimas: Sudėti sūrį, miltus, minkštą sviestą, prieskonius ir druską į kombainą ir pora minučių minkyti,kol gausime stambius trupinius. Įpilti skystį ir dar kelias sekundes pasukti, kol susidarys vientisas tešlos gabalas. Jį plonai iškočioti ( kad neliptų prie kočėlo,
uždengti maistine plėvele ir kepimo popieriumi). Supjaustyti plonomis lazdelėmis. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 12-15 minučių arba kol pradės ruduoti.
|
|
|
|
|