Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
12 žalių bulvių
5 virtos trintos bulvės
400 g virtų kiaulės kepenų
100 g virtų kiaulės lašinių
2 šaukštai krakmolo
2 šaukštai miltų
2 šaukšteliai druskos
lauro lapeliai
juodieji pipirai
svogūnas
žiupsnelis rozmarinų
truputėlis sviesto
Kitas galimas įdaras:
200 g kiaulienos
200 g jautienos


Gaminimas:
Žalias bulves sutarkuoti, nusunkti, bei sumaišyti su virtomis bulvėmis, krakmolu, bei miltais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste. Kepenis sumalti su lašiniais, įberti šaukštelį druskos, bei po žiupsnelį lauro lapų, pipirų, rozmarinų, išmaišyti. (Kito įdaro gamyba: Smulkiai supjaustytą svogūną, šaukštelį druskos, bei po žiupsnelį lauro lapų ir pipirų sumaišyti su kiaulienos ir jautienos mėsa. Galima įdėti šaukštelį krakmolo.) Iš bulvių tešlos išploti po du blynelius, ant jų dėti įdaro, formuoti cepelinus ir mesti į verdantį vandenį. Aš į puodą dar įdedu svogūno, lauro lapo, vitamino C, bei šaukštelį druskos. Virti apie 30 min., valgyti su spirgučiais, arba su spirgučių grietinės padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai