Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Tinka visur, kur reikalingas švelnus česnako aromatas. Tinka mišrainėms, salotoms, šviesioms sriuboms, sultiniams, virtai jautienai, kiaušinių ir daržovių (morkų, kopūstų, porų, kaliaropių) patiekalams. Sumaišytas su kitais žalumynais dedamas į varškę, sūrį, sviestą. Gerina virškinimą. Turi daug
vitamino C. Švieži lapai skinami prireikus. Galima susmulkinti ir užšaldyti specialiuose maišeliuose. Laiškai pjaunami du kartus per vasarą. Plačiau skaitykite žurnale „Gėlių spalvos“ Nr. 14 - „Prieskonių sodas“. Kaip džiovinti česnaką galite rasti
žurnale „Augalų pasaulis“ Nr. 54 – „Augalai sausoms puokštėms“.
|
|
|
|
|