Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių 1-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Gėlių 2-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Gėlių 3-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Gėlių 4-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Gėlių 5-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kvietinių miltų 75 g rupių miltų 7 g sausų mielių 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 4 skiltelės česnako 100 ml pieno žiupsnelis druskos žiupsnelis
cukraus
Gaminimas: Mieles ištrinkite su cukrum ir išmaišykite su trupučiu pašildyto pieno. Palaikykite 15 min, kol atsiras putų. Miltus nusijokite ant stalo į kauburėlį, vduryje padarykite duobutę, supilkite mielių mišinį ir aliejų. Įberkite druskos. Dvi česnakų skilteles
nulupkite, sugrūskite ar išsspauskite ir įmaišykit į tešlą. Po truputį pilkite šiltą pieną ir maišykite, kol išeis tampri, nelabai kieta tešla. Ją valandą palaikykite šiltoje vietoje. Likusias dvi česnakų skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite ir taip pat sudėkite į tešlą. Ją išminkykite ir
palikite dar 30 min. Iš tešlos darykite dvi vienodo dydžio bandeles, jas dėkite į aliejumi išteptą skardą, tarp jų palikite tarpą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Bandeles uždenkite maisto plėvele ir 15 min palaikykit. Tada apšlakstykit alyvuogių aliejumi ir kepkite 20 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 400 g kvietinių miltų 10 g cukraus pudros 1,5 šaukštelio druskos 4 g sausaų mielių 260 g pieno 30 g margarino VILNIAUS kepiniams Aptepimui: 1 kiaušinis 1 šaukštas
pieno Užpilui: 60 g margarino VILNIAUS kepiniams 6 skiltelės česnako 2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų arba šviežių petražolių
Gaminimas: Visus tešlai skirtu ingredientus sumaišykite su plakikliu arba rankiniu būdų. Tešlą palikite padvidubėti valandai su puse ar
ilgiau. Tešlą padalinkite į 12 dalių (dalinkite pagal savo nuožiūrą, priklausomai kokio dydžio norite). Kiekvieną gabaliuką suformuokite į bandelę, jas dėkite ant kepimo formos ir palikite vėl pakilti 30 minučių. Sumaišykite užpilo sudedamąsias dalis. Bandeles aptepkite kiaušinio ir
pieno plakiniu, aštriu peiliu įpjaukite keliose vietose ir į padarytas duobeles įdėkite įdaro. Kepkite 180 º C temperatūroje apie 15 minučių. Patiekite šiltas.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 30 g sviesto 250 ml pieno ½ a. š.Santa Maria druskos 20 g cukraus 4 g sausų mielių (1 arb. šaukštelio) 400 g miltų Aptepimui: 1 kiaušinio 1 valg. šaukšto
pieno Įdarui: 60 g sviesto 8 skiltelės česnako žiupsnelis provanso prieskoninių žolelių Santa Maria
Gaminimas: 1. Pieną įpilame į karščiui atsparų indą, įdedame sviesto, cukraus, druskos. Pakaitinam, kol ištirps sviestas. Ataušiname. 2. Sausas mieles sumaišome
su miltais ir po truputį beriame į tešlą. Sumaišius paliekame apie 1 val., kad tešla pakiltų. 3. Tešlą padalijame į 10 dalių, suformuojame rutuliukus, įspaudžiame per vidurį, išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir vėl paliekame kilti apie 30 min. 4. Įdarui česnaką smulkiai
supjaustome ir su provanso žolelėmis įdedame į kambario temperatūros, minkštą sviestą, gerai išmaišome. 5. Kai bandelės truputį iškyla, kiekvieną iš jų įpjauname peiliu, aptepame kiaušinio ir pieno plakiniu ir įspaudžiame dalį įdaro. 6. Kepame iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie 20
min., kol gražiai pagels. Skanaus! :)))
|
|
|
|
|