Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 gramų liesos varškės,
5 česnako skiltelės,
370 mililitrų Hellmann's majonezo,
Vegetos prieskonių  pagal skonį

Gaminimas:
Prie kremo reikės:

morkų,
agurkų,
pomidorų,
kukurūzų traškučių.

Varškę, išspaustą česnaką, majonezą ir prieskonius sudėkite į indą ir išplakite plaktuvu.

Griežinėliais supjaustykite agurkus, morkas, pomidorus ir juos gražiai išdėliokite lėkštėje, viduryje pastatykite indelį su česnakiniu kremu. Česnakinė varškė valgoma su įvairiomis daržovėmis, ypač skani su brokoliais. Jeigu neturite daržovių, ne bėda, česnakinę varškę valgykite tiesiog su duona.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai