Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
K. Šupo g., Kenos k., Vilniaus r. sav.,
Laisvės g., Kenos k., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Kenos k., Vilniaus r. sav.,
Plačioji g., Kenos k., Vilniaus r. sav.,
Šv. Jono g., Kenos k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 gramų liesos varškės, 5 česnako skiltelės, 370 mililitrų Hellmann's majonezo, Vegetos prieskonių pagal skonį
Gaminimas: Prie kremo
reikės:
morkų, agurkų, pomidorų, kukurūzų traškučių.
Varškę, išspaustą česnaką, majonezą ir prieskonius sudėkite į indą ir išplakite plaktuvu.
Griežinėliais supjaustykite agurkus, morkas, pomidorus ir juos gražiai išdėliokite lėkštėje, viduryje pastatykite
indelį su česnakiniu kremu. Česnakinė varškė valgoma su įvairiomis daržovėmis, ypač skani su brokoliais. Jeigu neturite daržovių, ne bėda, česnakinę varškę valgykite tiesiog su duona.
|
|
|
|
|