Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 šaukštai majonezo;
2 arbatiniai šaukšteliai pomidorų padažo;
2 skiltelės česnako.


Gaminimas:
Nuluptą česnaką labai smulkiai supjaustome arba suspaudžiame spaustuku, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Galima įdėti smulkintų krapų. Patiekiame prie įvairių mėsos ir žuvies patiekalų. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai pomidorų tomato
2 skyltelės česnako


Gaminimas:
Majonezą su tomatu sumaišykite, sukapokite česnaką ir įberkite į padažą. Dar kartelį viską išmaišykite. Tinka prie mėsų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 stiklinės pieno
1 šaukšto  miltų
200 g majonezo
3 česnako skiltelių
1 saujelės krapų


Gaminimas:
Pieną išmaišyti su šaukštu miltų, užvirinti kol sutirštės, įpilti į indą ir sumaišyti su majonezu. Česnakus sutrinti, krapus supjaustyti ir dėti į mišinį. Padėti į šaldytuvą atšalti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai