Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramybės g., Striūpų k., Šakių r. sav.,
Striūpų g., Striūpų k., Šakių r. sav.,
Žalioji g., Striūpų k., Šakių r. sav.,
Kalno g., Sudargo k., Šakių r. sav.,
Laisvės a., Sudargo k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pomidorai, 500 gramų Svogūnai, 400 gramų Paprika, 6 vienetai Čili, 2 vienetai Imbieras, truputį Juodieji pipirai, 6 vienetai Gvazdikėliai, 2 vienetai Aliejus, 0.5
stiklinės Actas, 1 stiklinė Cukrus, 0.5 stiklinės Cinamonas, 0.5 šaukštelio Druska, truputį
Gaminimas: Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą,
įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos. Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba
mėsos.
|
|
|
|
|