Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g kambario temperatūros sviesto
200 ml cukraus
200 ml avižinių dribsnių100 ml tamsaus cukranendrių cukraus
2 kiaušinių
150 g smulkintų riešutų
200 g baltojo šokolado, tarkuoto
350 ml kvietinių miltų
2 valg.š. Santa Maria cinamono, malto
1 arb.š. Santa Maria kepimo miltelių
1 arb.š. Santa Maria druskos ar akmens druskos


Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Sumaišykite sviestą, cukrų, cukranendrių cukrų ir kiaušinius. Įmaišykite tarkuotą šokoladą, riešutus, avižinius dribsnius ir maltą cinamoną.
Kitame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Tuomet supilkite į tešlą. Maišykite, kol tešla pasidarys vientisa.
Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje apie 10–15 minučių.
Išėjo ~30 vienetų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai