Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g miltų
3 a. š. kepimo miltelių
175 g sviesto
170 g cukraus
100 g moliūgų sėklų
3 dideli obuoliai
2 vidutinio dydžio raudonieji burokėliai
tarkuota apelsino žievelė
1 v. š. malto cinamono
2 kiaušiniai


Gaminimas:
Obuolius nulupau, sutarkavau burokine tarka.
Tą patį padariau ir su raudonaisiais burokėliais.
Sumaišiau tarkuotus obuolius su tarkuotais raudonaisiais burokėliais, įbėriau šaukštą cukraus ir tarkuotą apelsino žievelę, molūgų sėklas, įmušiau kiaušinius. Išmaišiau.
Miltus, maltą cinamoną, sviestą, cukrų su kepimo milteliais peiliu sukapojau iki vienodo dydžio trupinių.
Į trupinius sukrėčiau obuolių - burokėlių masę. Viską išmaišiau.
Kepimo skardą patepiau sviestu.
Sudėjau tešlą (tešla tirštos grietinės konsistensijos).
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 45 minutes.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai