Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
200 g maltos kiaulienos
50 ml citrinos sulčių
citrinos žievelės
200 g cukinijų
220 g šparaginių pupelių
1 svogūnas
80 ml sauso balto vyno
2 v. š. alyvuogių aliejaus
4 šaukštai parmezano sūrio
druska
malti juodieji pipirai

Gaminimas:
Iš karto užstatykite, kad orkaitė įkaistų iki 190 laipsnių temperatūros.
Tuomet nupjaustykite šparaginių pupelių galiukus ir supjaustykite jų ankštis į tris dalis. Tuomet apvirkite šparagines pupeles pasūdytame vandenyje.
Į mėsos faršą sudėkite tarkuotas citrinos žieveles, citrinos sultis, druską, pipirus ir gerai išminkykite.
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Cukinijas supjaustykite kubeliais ir apkepkite apie 5 minutes įkautusioje keptuvėje su aliejumi, tuomet sudėkite apvirtas pupeles, supilkite vyną, kepkite kol vynas išgaruos ir pagardinkite prieskoniais.
Apkeptas daržoves, svogūną sudėkite į kepimo indą.
Iš mėsos suformuokite kukulius ir juos sudėkite ant daržovių.
Viršų apiberkite tarkuotu sūriu.
Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Jei norite, kad apkepėlės viršus gražiai apskrustų, pabaigoje galite šiek tiek pakepti užstatę griliaus režimą.
Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai