Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dabartinio ekonomikos mokslo metodas, nustatantis optimalia elgsenos strategija, kai susiduriama su konfliktinemis situacijomis,
Elektromagnetiniai spinduliai, matomi zmogaus akimi,
"Pelene" ir kitu pasaku autorius,
Pareigunas, priziurintis, kontroliuojantis jai pavaldzia organizacija ir asmenu veikla,
Australijos aborigenu kulto reikmuo is plokscio ornamentuoto medzio gabalo arba akmens,
Pagubės Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
10-12 kiaušinio trynių 0,5 l riebaus pieno 0,5 l grietinės 100-200 g cukraus pudros 100 g balto ar rudo cukraus 1 vanilės
ankštis
Gaminimas:
Pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę užkaitinkite. Tuomet atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra. Sumaišykite cukrų ir trynius, kol jie taps balti. Iš lėto sumaišykite pieną ir trynius. Tada išpilstykite
masę į mažus indelius. Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min., kol įgis norimą tekstūrą. Išimkite iš orkaitės ir laikykite šaldytuve nuo 1 iki 3 val. Išėmę iš šaldytuvo, padenkite cukrumi. Cukrų
uždeginkite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
|
|
|
|
|