Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Amerikos Lietuvių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ančios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Anykščių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Antagynės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Antakalnio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
10-12 kiaušinio trynių 0,5 l riebaus pieno 0,5 l grietinės 100-200 g cukraus pudros 100 g balto ar rudo cukraus 1 vanilės
ankštis
Gaminimas:
Pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę užkaitinkite. Tuomet atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra. Sumaišykite cukrų ir trynius, kol jie taps balti. Iš lėto sumaišykite pieną ir trynius. Tada išpilstykite
masę į mažus indelius. Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min., kol įgis norimą tekstūrą. Išimkite iš orkaitės ir laikykite šaldytuve nuo 1 iki 3 val. Išėmę iš šaldytuvo, padenkite cukrumi. Cukrų
uždeginkite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
|
|
|
|
|