Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raselės 2-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Raselės 3-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Raselės 4-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Raselės 5-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Raselės 6-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
10-12 kiaušinio trynių 0,5 l riebaus pieno 0,5 l grietinės 100-200 g cukraus pudros 100 g balto ar rudo cukraus 1 vanilės
ankštis
Gaminimas:
Pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę užkaitinkite. Tuomet atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra. Sumaišykite cukrų ir trynius, kol jie taps balti. Iš lėto sumaišykite pieną ir trynius. Tada išpilstykite
masę į mažus indelius. Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min., kol įgis norimą tekstūrą. Išimkite iš orkaitės ir laikykite šaldytuve nuo 1 iki 3 val. Išėmę iš šaldytuvo, padenkite cukrumi. Cukrų
uždeginkite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
|
|
|
|
|