Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 croissant bandelės
50 ml vandens
1 v. š. cukraus (sirupui)
50 g cukraus (įdarui)
1 v. š. romo
50 g blanširuotų migdolų be žievelių (įdarui)
50 g skaldytų migdolų (papuošimui)
1 žiupsnelis druskos
50 g sviesto
1 kiaušinis
cukraus pudra


Gaminimas:
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Kepimo skardą iškloti sviestiniu popieriumi.
Paruošti sirupą: vandenį, 1 šaukštą cukraus ir romą kaitinti ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps.
Paruošti įdarą: virtuviniame kombaine sumalti 50 g cukraus, blanširuotus migdolus ir druską. Dėti sviestą ir vėl viską gerai išmaišyti. Dėti kiaušinį ir sukti, kol masė taps vientisa.
Bandeles perpjauti pusiau, abiejų puselių išorinius paviršius aptepti sirupu, ant vidinės puselių dalies tepti migdolų įdarą, puseles suvožti ir dėti ant paruoštos skardos. Viršų apipbarstyti skaldytais migdolais.
Kepti maždaug 15 minučių, kol migdolai gražiai pagels.
Tiekiant į stalą apibarstyti cukraus pudra.
Bandelės skaniausios šiltos, ką tik iš orkaitės.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai