Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 l nuluptų ir kubeliais supjaustytų cukinijų
0,5 kg cukraus
1 lygus šaukštas citrinos rūgšties
0,5 l ananasų sulčių (jei ne 100%, tai tinka 80% ar dar mažiau)


Gaminimas:
Supjaustytas cukinijas užpilti cukrumi, pridengti ir palikti parai. Maišyti nereikia.
Atsiras daug skysčio. Tada berti citrinos rūgštį, supilti ananasų sultis ir išmaišyti. Kaitinti iki užvirimo, kartais pamaišyti.
Supilstyti į sterilizuotus (iškaitntus karštu vandeniu) stiklainius ir stipriai užsukti. Dangteliai turi būti taip pat sterilizuoti. Palaukti, kol atvės ir laikyti vėsiai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Cukinija, supjaustytos, 10 litrų
Cukrus, 1 kilogramas
Citrinos rūgštis, 1 šaukštas
Ananasų sultys, 100%, 1 litras


Gaminimas:
Cukinijas užpilti 1 kg. cukraus, palaikyti 1 parą vėsiai, tada pridėti 1 šaukštą citrinos rūgštelės, 1 ltr. 100 proc. ananasų sulčių. Užkaitinti ir supilstyti į paruoštus stiklainius, užsukti, na ir ragauti tada, kada širdelė užsigeis ananasų.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai