Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame gyveno Serlokas Holmsas ir Daktaras Vatsonas,
Miestas, kuriame yra "La Scala" teatras,
Miestas, kuriame yra aimanu siena,
Miestas, kuriame yra didziausias pasaulyje oro uostas,
Miestas, kuriame yra FIBA bustine,
Ežero g., Plinkšių k., Mažeikių r. sav.,
Konstantino Pliaterio g., Plinkšių k., Mažeikių r. sav.,
Miško g., Plinkšių k., Mažeikių r. sav.,
Tujų g., Plinkšių k., Mažeikių r. sav.,
Maigų g., Pluogų k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg pjaustytų cukinijų 0,5 kg virtų pupelių 0,5 kg morkų 0,5 kg svogūnų 0,5 kg obuolių 5 v. š. cukraus 1,5 v. š. druskos 100 g
acto prieskoniai
Gaminimas: Svogūnus ir cukinijas supjaustome kubeliais, morkas sutarkuojame ir pakepiname aliejuje. Nuluptus obuolius sutarkuojame. Į puodą sudedame cukinijas, morkas, svogūnus, obuolius ir pupeles. Tada beriame cukrų, druską, pilame actą
ir viską verdame apie 20-25 min. Mišrainę dedame į švarius indelius ir sandariai uždarome.
|
|
|
|
|