Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
300 g miltų
200 g margarino
1 kiaušinis
1 šaukštas žalumynų
0,5 šaukštelio druskos
Įdarui:
1 maža cukinija
2 dideli pomidorai
300 g varškės sūrio
100 g fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
bazilikai
Užpilui:
150 g grietinės
3 kiaušiniai
3 šaukštai pieno
1 šaukštas žalumynų
druska
raudonėlis
Pabarstymui:
sezamo sėklos


Gaminimas:
Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir išminkykite tešlą. Padėkite 30 min. į šaldytuvą. Po to, du trečdalius tešlos ištieskite į kepimo formą, padarykite aukštesnius kraštus.
Cukiniją nulupkite, supjaustykite 1 cm griežinėliais, sudėkite ant ištiestos tešlos, pabarstykite kapotais bazilikais, sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir česnakus. Ant viršaus sudėkite gabaliukais pjaustytą varškės sūrį ir fermentinį.
Užpilui skirtus produktus sumaišykite ir supilkite ant pyrago.
Likusią iškočiotą tešlą supjaustykite juotelėmis ir uždenkite jomis pyrago viršų. Pabarstykite sezamo sėklomis.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 40-60 min. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės cukraus
1 stiklinė aliejaus
4 kiaušiniai
2 stiklinės tarkuotų cukinijų
1 stiklinė smulkintų riešutų
3 stiklinės miltų
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 pakelis kepimo miltelių
Cukraus pudros (apibarstymui)


Gaminimas:
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus išplakti iki putų konsistencijos. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi, supilti aliejų, sudeti cukinijas, miltus, cinamoną, kepimo miltelius, riešutus. Viską gerai išmaišyti. Tuomet įmaišyti kiaušinių baltymus. Tešlą supilti į kepimo formą.
Kepti apie 1 valandą 180-200 laipsnių orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 cukiniojos, didesnės (be žievės ir sėklų, į keturias dalis supjaustyti griežinėliai)
5 dešrelių
2 kiaušinių
2 v.š. miltų
Druskos
pipirų
1 pomidoro
1 stiklinės pieno
Sūrio, tarkuoto
1 v. š. aliejaus


Gaminimas:
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti pieną, berti druskos, pipirų ir, maišant, suberti miltus. Masė turėtų būti tiršta. Taip pat įmaišyti šaukštą aliejaus.
Į kepimo formą, vienas ant kito, gražiai sudėti cukinijų griežinėlių ketvirčius  ir užpilti tešlą.
Tada sudėti pailgai supjaustytas dešreles ir pomidorų griežinėlius bei kepti orkaitėje apie 15 - 20 min. Pabarstyti tarkuoti sūrio ir dar kepti , kol sūris paskrus.
Skanaus.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai