Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5-2 kg cukinijos
2 šaukštai miltų
700 ml pieno
500 ml vandens
1 saujelė petražolių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Druska ir pipirai pagal skonį
2 skiltelės česnako


Gaminimas:
Cukiniją nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais.
Sudėti į puodą ir užpilti vandeniu. Virti 10 min. Įmaišyti pieną ir kaitinti dar 10 min.
Įmaišyti druską ir pipirus.
Česnako skilteles pakepinti kartu su miltais ant sviesto.
Į sriubą sudėti petražoles, kepintus česnakus ir alyvuogių aliejų. Sutrinti blenderiu iki tyrelės konsistencijos.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 svogūnai
2 bulvės
250 g cukinijos
600 ml daržovių sultinio
150 ml grietinėlės, 10 proc. riebumo
1 pundelis šviežių mėtos šakelių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Druskos - pagal skonį


Gaminimas:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pakepinkite susmulkintus svogūnus 2-3 min. Suberkite kubeliais supjaustytas bulves, cukinijas. Užpilti sultiniu ir virti apie 15 minučių. Įmaišyti prieskonius.
Po to supilti grietinėlę, užvirinti ir nukelti nuo ugnies. Suberti smulkintas mėtas ir sriubą sutrinti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 Bulvių
Baziliko
Druskos
Pipirų
2 skiltelių česnako
1 cukinijos, nedidelės
0,5 svogūno
 


Gaminimas:
Morką sutarkuojame, svogūną ir česnako skilteles supjaustome nedideliais kubeliais. Viską apkepiname keptuvėje .
Cukiniją nulupame, išimame sėklas, supjaustome kubeliais. Nuluptas bulves taip pat supjaustome kubeliais. Verdam, kol bulvės suminkštėja. Tuomet suberiame svogūnus, česnakus,  morkas ir dar paverdame kelias minutes. Pagardiname šviežiais pjaustytais bazilikų lapeliais, pipirais.
Viską sutriname smulkintuvu.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai