Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 jaunos cukinijos
3 svogūnai
po raudoną ir žalią paprikas
2 skiltelės česnako
2 pomidorai
250g „Medžiotojų” dešrelių
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai smulkintų petražolių
žiupsnelis cinamono
pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų

Gaminimas:
Svogūnus bei česnakus nulupkite ir susmulkinkite. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis juostelėmis. Nuplautas cukinijas supjaustykite pusgriežinėliais. Karštuose riebaluose pakepinkite smulkintas dešreles. Išgriebusi tuose pačiuos riebaluose pakepinkite smulkintus svogūnus ir česnakus. Sudėkite paprikas ir kepkite, kol suminkštės. Tada sudėkite cukinijų pusgriežinėlius ir maišydama kepinkite, kol šios suminkštės. Suberkite dešreles, sudėkite nuplikytus, nuluptus bei ketvirčiais supjaustytus pomidorus ir dar kiek patroškinkite. Pagardinkite cinamonu, jei reikia, pasūdykite. Tiekite giliuose dubenėliuose apibarsčiusi šviežiais smulkintais žalumynais su duonos skrebučiais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vidutinio dydžio cukinija
2 pomidorai
1 raudona paprika
1 svogūnas
1 poras
0,5 stiklinės vandens
druska
malti pipirai
aliejus kepimui


Gaminimas:
Troškintuve su aliejumi pakepkite kubeliais supjaustytą svogūną.
Gabaliukais supjaustykite cukiniją. Sudėkite į pakepintus svogūnus, pasūdykite, užpilkite vandeniu, pasūdykite ir troškinkite 5 - 10 min. uždengę dangčiu.
Po to sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus, susmulkintą papriką ir griežinėliais supjaustytą porą.
Troškinkite 10 - 15 min., paskaninkite pipirais.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai