Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, romanu "Frank Kruk", "Zeme maitintoja", "Meisteris ir sunus" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Kaimas kryzkeleje" ir "Sodybu tustejimo metas" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Laiptai i dangu", "Adomo obuolys", "Uostas mano - neramus", "Kelione i kalnus ir atgal", "Saule vakarop", "Medzliepis" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Miskais ateina ruduo", "Isejusiems negrizti" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Parduotos vasaros", "Sakme apie juza" autorius,
Sendvario g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Smeltaitės g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Šermukšnių g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Šilgalių g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Šilininkų g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vidutinio dydžio cukinijos 250 g rūkytų vištų skrandukų 300 g fermentinio sūrio 300 ml grietinėlės 2 svogūnų aliejus maltų juodųjų pipirų druskos kitų
prieskonių
Gaminimas: Cukinijas paruošiamos taip: nulupamos, perpjaunamos išilgai, išimamos sėklos. Paruošta cukinija supjaustoma pusžiedžiais. Svogūnai susmulkinami ir kepinami aliejuje, suberiami smulkiai supjaustyti skrandukai. Kai jie apkepa, sudedami cukinijų pusžiedžiai. Masė
dar pakaitinama, pagal skonį paskaninama juodaisiais pipirais, druska ar kitais patinkančiais prieskoniais. Supilama grietinėlė, o kai ji sutirštėja, apkepėlė sukrečiama į kepimo indą, apibarstoma tarkuotu fermentiniu sūriu, uždengiama ir palaikoma, kol išsilydys sūris. Galima keletą minučių
patiekalą palaikyti ir įkaitintoje orkaitėje. Savo šeimynai apkepėlę patiekiu su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|