Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
125 g sviesto,
150 g cukraus,
225 g miltų,
1 šaukštas kakavos,
1 kiaušinis.

Gaminimas:
Gerai sumaišyti sviestą su cukrumi, įmušti kiaušinį ir vėl plakti. Į masę įmaišyti sijotus miltus ir kakavą. Iš tešlos darom mažus rutuliukus, juos apvoliojam cukraus pudroje ir įdėjus į skardą, įspausti šakute griovelius. Kepti 180 0C orkaitėje 15 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės miltų
1,5 stiklinės grietinės
200 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g cukraus
1 kiaušinis


Gaminimas:
Margariną sumaišome su miltais ir trupiname tarp pirštų. Supilame grietinę ir minkome elastingesnę tešlą. Kai gauname vienalytę masę, ją suvyniojame į plėvelę ir dedame į šaldytuvą 1 valandai.
Tešlą iškočiojame maždaug iki 0,5 cm storio ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Juos aptepame kiaušinio plakiniu ir apibarstome cukrumi pagal skonį.
Kepame įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g cukraus
100 g sviesto
2 kiaušiniai
2 a. š. vanilės
300 g miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1 v. š. grietinės


Gaminimas:
Sumaišyti kiaušinius su cukrumi, grietine, vanile, kepimo milteliais, suberti miltus ir sumaišyti. Tešlą padėti šaltai 30 min. Iškočioti tešlą, išspausti širdelės formos sausainius. Sausainius apibarstyti cukrumi. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 ml cukraus
450 ml miltų
200 g sviesto
1 kiaušinio
1 a.š. vanilinio cukraus
1 a.š. kepimo miltelių


Gaminimas:
Sviestą ištirpdyti mikrobangų krosnelėje ir išsukti su cukrumi. Įmušti kiaušinį, viską gerai išmaišyti. Suberti miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius. Viską labai gerai išmaišyti.
Tešla turėtų gautis puri, minkšta, truputį limpanti prie rankų. Imti nedidelius tešlos gabalėlius, juos suvolioti iki nedidelio rutuliuko ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, šiek tiek paspaudžiant.
Kepti 15 min iki 175°C įkaitintoje orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai