Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skersinės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 stiklinė vandens; 5 šaukštai miltų; 1 šaukštas aliejaus.
Įdarui: 200 g. faršo, kiaulienos, neriebaus; 200 g. raugintų su morkom kopūstų 2 šaukštai pomidorų
padažo; prieskonių ir pipirų;
aliejaus kepimui.
Gaminimas: Iš vandens, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą. Iškepame labai plonus blynus. Raugintus kopūstus su morkom ir pomidorų padažu patušiname. faršą pakepinam, sudedam tušintus kopūstus, į beriam
prieskonių, druskos ir išmaišome.
Ant lietinio dedame šaukštą įdaro, galus užlenkiam ir visą blyną susukam į volelį. Dedame kepti į gerai įkaitintą aliejų, kol gražiai pagels. Aliejaus turi būti, kad apsemtų bent pusę dalūnų. Geriausia būtų dėti į gruzdintuvę.
|
|
|
|
|