Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
nendrės pjautuvas,
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pozityvinis fotografininis atvaizdas ant skaidraus pagrindo,
Prabangiu laikrodziu, kurie kainuoja apie 50000 doleriu, pavadinimas,
Prabangus pramoginis renginys, kuriame dalyvauja garsus aktoriai, sportininkai ar kitos izymybes,
Prabangus, gausiai dekoruotas karstas,
Prabangus, gausiai papuostas karstas,
Dusetų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Dvaro g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Dzūkų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Eglių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Erškėtrožių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 2 kg bulvių 1 kiaušinis druska Įdarui: 500 g maltos veršienos 50 g lašinukų 1 svogūnas 1 kiaušinis malti pipirai druska Padažui: Džiovinti grybai
(keletas) Rūkyta šoninė Svogūnas Grietinė
Gaminimas: Grybus iš vakaro užmerkite, ryte išvirkite ir susmulkinkite. Pruoškite įdarą: lašinukus supjaustykite mažais kubeliais, svogūną susmulkinkite, pakepinkite su lašinukais ir ataušinkite. Tada sumaišykite su mėsos
maliniu, kiaušiniu, gardinkite druska, pipirais ir pastatykite šaltai. 500 g. bulvių išvirkite su lupenomis, nulupkite ir sumalkite.Likusias bulves nuskuskite, sutarkuokite, nusunkite. Leiskite sunkai nusistovėti ir išgriebkite nuo dugno 2 - 3 šaukštus krakmolo. Sumaišykite tarkius su virtomis
bulvėmis, pridėkite krakmolą, kiaušinį, pasūdykite. Iš tešlos darykite paplotėlius, dėkite į jų vidų šaukštą įdaro ir dailiai užlyginkite. Dėkite didžkukulius į verdantį vandenį, palaukite, kol užvirs ir jie iškils į viršų. Tuomet ugnį sumažinkite ugnį ir virkite apie 30 min. Gaminkite
padažą: paspirginkite susmulkintą šoninę su svogūnais ir grybais. Kai svogūnai apkeps, krėskite grietinę ir dar pakaitinkite.
|
|
|
|
|