Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g mėsos
1,5l vandens
Svogūnas
2-3 bulvės
morka
Petražolių lapeliai
Druska


Gaminimas:
Mėsa (kiauliena, jautiena ar aviena) supjaustoma juostelėmis, svogūnas pasmulkinamas, užpilama 0,5l. šalto vandens ir verdama ant silpnos ugnies. Pasūdoma. Baigiant mėsai virti, supilamas likęs vanduo, sudedamos supjaustytos bulvės ir morkos. Daržovėms išvirus, galima užbarstyti kapotų petražolių lapelių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2020.01.26 06:19 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


gerdunka222
gerdunka222
Pažengęs
Kaip tik šiemet planuoju, kad reiktų pasisodinti petražolių. Žiūriu daugumoje receptų naudoja šį prieskonį, tai sodinimas nebus veltui.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai