Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g šoninės 1 svogūnas 200 g cukinijos 200 g kukurūzų 200g fermentinio sūrio Druskas Pipirų 1 kiaušinis 100 ml pieno
Gaminimas: Šoninę ir svogūną
susmulkinti, apkepti keptuvėje. Cukiniją ir fermentinį sūrį sutarkuoti. Šonine supilti į kepimo indą. Suberti kukurūzus. Pabarstyti druska ir pipirais. Suplakti kiaušinį, sumaišyti su pienu, užpilti ant daržovių. Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g aguročių 1 didelis svogūnas 6 pomidorų 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 3 šaukštai smulkintų šviežių raudonėlių 150 g fermentinio
sūrio Druskos
Gaminimas: Aguročius ir pomidorus nulupame ir supjaustome griežinėliais, o svogūną – plonais žiedais. Daržoves sluoksniais sudedame į kepimo indą, apšlakstome aliejumi, pabarstome prieskoniais ir tarkuotu sūriu. Kepame iki 200°C įkaitintoje orkaitėje
20-25 minutes, kol daržovės suminkštės. Daržovių apkepą patiekiame su kumpiu arba kepta mėsa.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g bulvių 225 g morkų 1 svogūno 50 g saulėgrąžų aliejaus 2 porų stiebų 2 skiltelių česnako 2 cukinijų 1 stiklinės fermentinio sūrio 100 g
grybų Aliejaus Mairūno Raudonėlio Juodųjų pipirų Druskos
Gaminimas: Pasūdytame vandenyje išvirti morkas ir bulves. Iš bulvių sugrūsti košę, o morkas supjaustyti juostelėmis. Smulkintą svogūną pakepinti aliejuje, kol suminkštės. Svogūnus sumaišyti su
bulvių koše, pridėti prieskonių. Porus supjaustyti žiedais, susmulkinti česnaką ir 5 minutes pakepinti įkaitintame aliejuje. Dėti griežinėliais pjaustytas cukinijas ir dar pakepinti 2 - 3 minutes. Labai trumpam dėti apkepti pievagrybius. Į kepimo skardą (pateptą riebalais) plonu
sluoksniu dėti bulvių košę ir įspausti morkas. Taip dėti košę ir morkas, kol neliks. Tada dėti sluoksnį cukinijų su porais, o ant viršaus grybus ir tarkuotą sūrį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol sūris taps tamsiai auksinės spalvos.
|
|
|
|
|