Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g šparaginių pupelių
200 g konservuotų žirnelių
1 nedidelis žiedinis kopūstas
300 g ropinio kopūsto
300 g morkų
daržovių sultinio (kubelis)
100 g sviesto
žalių petražolių
druskos
pipirų


Gaminimas:
Daržoves nuplauti. Šparagines pupeles nuvalyti ir supjaustyti 4 cm ilgio gabaliukais. Žirnelius nukošti. Žiedinį kopūstą nuvalyti, susmulkinti, nuplauti. Ropinį kopūstą nulupti, morkas nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Dideliame puode užvirinti vandenį su sultiniu bei druska ir įmesti į jį žiedinį kopūstą. Po 15 min. suberti šparagines pupeles ir toliau virti 10-20 min. Po to nusunkti. Ropinį kopūstą ir morkas ištroškinti su 2 šaukštais sviesto, paskaninti druska ir pipirais, išmaišyti su žiediniu kopūstu, šparaginėmis pupelėmis, žirneliais, sukapotomis petražolėmis ir likusiu sviestu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai