Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1/4 šviežio kopūsto
1 vidutinio dydžio morka
2 svogūnai
4 bulvės
1 indelis pikantiško sūrelio
2 kubeliai sultinio
50 g sviesto


Gaminimas:
Bulves nuskutame, nuplauname, supjaustome kubeliais ir suberiame į verdantį vandenį.
Po to sudedame kubeliais supjaustytą kopūstą.
Morką ir svogūnus susmulkiname ir, pakepinę su sviestu, irgi sudedame į sriubą.
Verdame, kol daržovės suminkštėja.
Tada įmetame 2 kubelius sultinio, indelį pikantiško sūrelio ir dar verdame 10 min.
Išvirusią sriubą pabarstome džiovintais arba šviežiais krapais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos kaulų
400 g raugintų kopūstų
0,5 stiklinės pupelių
0,25 stiklinės tiek žirnių
Morka
Svogūnas
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukšteliai miltų
2 šaukštai taukų
šaukštas grietinės
Pipirai
Druska
3 lauro lapai


Gaminimas:
Pupeles ir žirnius 5-8val. užmerkti ir apvirti. Iš kaulų paruošti sultinį. Raugintus kopūstus užpilti trupučiu sultinio, įdėti pomidorų padažo, taukų, susmulkintą morką, pupeles, žirnius ir pamaišant 1,5val. troškinti. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberti prieskonius. Sriubą paskaninti grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 šaukštai sviesto
2 saujos žaliųjų žirnelių
2 morkos
2 saujos smulkintų briuselio kopūstų
1 svogūnas
Sriubos prieskoniai
3 skiltelės česnako


Gaminimas:
Puode išlydyti sviestą ir jame pakepinti smulkintus svogūnus ir česnakus. Tuomet dėti juostelėmis pjaustytas morkas, žirnelius ir smulkintus kopūstus. Šiek tiek pakepinti ir užpilti 1 litru verdančio vandens. Tuomet dėti sriubos prieskonių ir pavirti dar 20 minučių. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
poras
morka
bulvė
2 skiltelės česnako
0,5 l daržovių sultinio
pomidorai savo sultyse
koncervuotos pupelės
batonas, sūris


Gaminimas:
Daržoves susmulkinti ir sudėti į puodą kartu su susmulkinta česnako skiltele ir sultiniu.
Pagardinti druska ir pipirais, užvirti ir sumažinti temperatūrą. Uždengti ir virti 15 minučių, kol daržovės kiek suminkštės.
Pomidorus sutrinti maisto smulkintuvu ir supilti į daržoves kartu su pupelėmis. Viską gerai išmaišyti.
Batono riekeles iš abiejų pusių ištrinti česnako skiltele ir apkepti. Uždėti griežinėliais supjaustyto sūrio ir kepti, kol jis pradės burbuliuoti.
Patiekti su karšta sriuba.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Naminis mėsos sultinys
0,5 kopūsto
300 g nulupto moliūgo
2 bulvės
1 morka
1 svogūnas
1 saliero stiebas
žalios petražolės
druska
lauro lapai
juodieji pipirai
aitrioji paprika
ciberžolė
0,5 stiklinės pomidorų padažo


Gaminimas:
Daržoves susmulkinti, moliūgą sutarkuoti smulkiai, sudėti prieskonius ir druską pagal skonį, supilti padažą. Valgant galima pagardinti grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 svogūnai
1 vidutinio dydžio morka
1 vidutinio dydžio burokėlis
1 maža galva kopūsto
2-3 bulvės
370 g nuluptų ir sutrintų pomidorų
1 skardinė konservuotų baltųjų pupelių
3 šaukštai augalinio aliejaus
3 šaukšteliai įvairiausių prieskonių
Žalumynų: krapų, petražolių, kalendros, svogūnų laiškų


Gaminimas:
Svogūnus ir morką susmulkinau. Įkaitinau keptuvėje alieju ir pakepinau daržoves.
Smulkiai supjausčiau kopūstą, burokėlį; kubeliais - bulves.
Užvirinau apie 2 litrus vandens. Jei norite tirštesnės sriubos vandens reikės 1-1,5 litro.
Į vandenį sudėjau pakepintas daržoves ir susmulkintas šviežias. Supyliau pomidorų košelę, pupeles, įmaišiau prieskonių. Viriau apie 15 min.
Po to įmaišiau žalumynus ir viriau dar apie 5 min.
Gero apetito!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai