Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g burokėlių
60 g šviežių kopūstų
50 g morkų
1 gabalėlis poro
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šlakelis 3 procentų vyno acto
Žiupsnelis druskos
3 šaukštai grietinės
Pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
3 šaukštai smulkintų šviežių petražolių
 
Kukulaičiams:
60 g maltos jautienos
10 g virtų ryžių
1 gabalėlis poro
0,5 kiaušinio
2 šaukštai pomidorų sulčių
2 šaukštai smulkintų petražolių
Pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų


Gaminimas:
Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius.
Puode užvirkite litrą vandens. Sudėkite kukulaičius ir virkite 20 minučių.
Suberkite kubeliais pjaustytus burokėlius, smulkintus kopūstus bei porą, tarkuotas morkas ir virkite apie 10 minučių.
Sukrėskite pomidorų padažą, supilkite actą, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, smulkintomis petražolėmis ir pakaitinkite, kol užvirs.
Sriubą išpilstykite į dubenėlius, paskaninkite šaukštu grietinės. Tiekite su orkaitėje keptų neluptų bulvių puselėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai