Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Ledinio indelio tradicinio balto plombyro kelių mandarinų, ar apelsinų trupučiuko razinų kelių šaukštų klampaus sirupo - svarainių, šaltalankių, citrinų, ar geltonų slyvų mėtos žalių
lapelių Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskonių
Gaminimas: Išsivirti stiklinę mėtų arbatos. Atšaldyti. Susirasti 2 stiklinius dubenėlius. Į didesnįjį supilti arbatą su lapeliais ir įstatyti mažesnį dubenėlį. Dėti į šaldiklį, palaukti kol suledės.Tuomet sušalusius
dubenis įstatyti į šiltą vandenį trumpam, žiūrėti kad neapsemtų. Atkrenta apatinis dubuo. Į viršutinį pripilti šilto vandens, tuoj ir jis išsivaduoja iš ledo gniaužtų. Lieka ledinis dubenėlis. Tuomet jį reikėtų pastatyti ant tos lėkštės, kur bus patiekiama, kad prie jos prišaltų - neslankios, ir vėl
palaikyti šiek tiek kameroje.Tuo metu pasiruošiame deserto papuošimus, susipjaustome griežinėliais mandariną - viskas turi būti po ranka, nes ruošiant desertą reiks paskubėti . Ištraukus indelį su prišalusia lėkšte iš šaldytuvo kameros, indelio vidų iškloti mandarino griežiniais, dėti ledų, užpilti
šlakelį sirupo, pabarstyti razinom, vėl ledų ir tt.Ant deserto viršaus pabarstyti "ugnies"- Santa Marios kakavos ir aitriosios paprikos prieskonių. Papuošti. Jei desertą dar per anksti patiekti, galima vėl įdėti į šaldiklį, geriau be papuošimų. Pastabos: Indeliai, jei padėti ant
atšaldytos lėkštės, ima irti po gero pusvalandžio - per tiek laiko užtenka ir pasigėrėti ir suvalgyti. Kantrybės gaminantiems, skanaus valgantiems!
|
|
|
|
|