Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ryto g., Girėnų k., Šakių r. sav.,
Rožių g., Girėnų k., Šakių r. sav.,
Siesarties g., Girėnų k., Šakių r. sav.,
Sūduvių g., Girėnų k., Šakių r. sav.,
Kranto g., Gotlybiškių k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g žirnių, džiovintų 100 lęšių, žalių džiovintų 1 morkos, nemažos 100 g virtų pieniškų dešrelių 1 česnako skiltelės Šlakelio
aliejaus Pagal skonį mėgstamų prieskonių Druskos 1 stiklinės daržovių sultinio, tirpaus
Gaminimas: Žirnius išbrinkinkite per naktį ir virkite kartu su lęšiais daržovių sultinyje. Virkite maždaug apie 15 - 20 min. ant mažos ugnies. Įkaitintame aliejuje keptuvėje
pakepinkite griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir kepkite tol, kol daržovės suminkštės. Tada sudėkite pjaustytas dešreles ir dar pakepkite kelias min., pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite dešreles su daržovėmis į puodą su žirniais ir lęšiais, jei reikia - pasūdykite,
išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite tol, kol žirniai bus minkšti. Prieš valgant troškinį apibarstykite skrudinto migdolo drožlėmis.
|
|
|
|
|