Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg. kiaulienos kumpio; 1 kg. faršo; 1 kiaušinis; druskos, pipirų, prieskonių kiaulienai pagal poreikį; sviesto apkepimui; 0,5 sultinio kubelio. Padažui: majonezo ir
česnako.
Gaminimas: Mėsą pjaustykite griežiniais, išmuškite, pabarstykite prieskoniais. Į faršą muškite kiaušinį, berkite prieskonius ir išminkykite. Į mėsą įsukite įdaro, apvyniokite raišteliu, kad suktinukas neatsivyniotų. Suktinukus pakepkite, kad apskrustų. Po to dėkite į puodą su
vandeniu ir sultiniu, troškinkite apie 20 - 30 min. Majonezą sumaišykite su išspaustu česnaku ir tiekite prie suktinuko su bulvėmis ir daržovėmis. Skanaus!
P.S. prieš tiekiant nuimkite raištelius
|
|
|
|
|