Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tekstine informacija, trancliuojama per televizija,
Teksto dalis, prasidedanti nauja eilute,
Teksto gale mirksintis briuksniukas,
Teksto istrauka kitame tekste,
Teksto paaiskinimas, pastaba, nuoroda, kita papildoma medziaga, pateikiama puslapio arba skilties apacioje,
Šalavijų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Šalčininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šalčpievės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šaldytuvų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šalmo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 jautienos gabalėliai didkepsniams (apie 600g.) 300 g kreivabūdžių 3 v. š. grietinėlės 1 v. š. Vusterio padažo 1 v. š. citrinų sulčių 5 svogūnai 1 v. š. sviesto 1a. š. tarkuotos
citrinos žievelės 1 a. š. šviežiai naltų baltųjų pipirų 3 v. š. aliejaus druskos
Gaminimas: Grybus nuplauname, nuvalome, supjaustome juostelėmis, apkepame šaukšte įkaitinto aliejaus. Po to pridengiame ir susidariusiose sultyse troškiname 15 minučių. Du svogūnus
nulupame, smulkiai supjaustome, sumaišome su grybais ir padarome iš jų tyrę. Likusį aliejų įkaitiname keptuvėje ir, nustatę stiprią kaitrą, iškepame mėsą, kiekvieną pusę apkepdami po 2-3 minutes. Iškepusią mėsą išimame iš keptuvės, apibarstome druska, pipirais, suvyniojame į foliją ir palaikome 15
minučių. Grybų tyrę vėl sudedame į keptuvę. Įdedame šaukštą sviesto, supilame grietinėlę ir troškiname 5 minutes. Pasūdome, pagardiname pipirais, Vusterio padažu, citrinų sultimis ir tarkuota žievele. Likusius svogūnus nulupame, supjaustome plonais žiedais ir sudedame į tyrę. Sudedame
didkepsnius į grybų tyrę, supilame atsiradusias sultis ir viską trumpai pakaitiname.
|
|
|
|
|