Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g balandų kruopų
250 fetos sūrio
25 vynuogių lapų
Petražolių
Juodųjų pipirų
Raudonųjų pipirų
1 l sultinio, daržovių
Padažui:
100 ml kefyro
50 ml grietinė
2 skiltelių česnako
Petražolių
Druskos
Juodųjų pipirų
 


Gaminimas:
Vynuogių lapus pamirkyti verdančiame vandenyje 10 minučių.  

Kruopas išplauti šaltame vandenyje ir sumaišyti su sūriu, prieskoniais ir petražolėmis.

Nedidelį kiekį masės dėti ant vynuogių lapo. Užlenkti apatinę lapo dalį, tuomet šonus ir vynioti iki, kol baigsis lapas.

Suktinukus sudėti į puodą vienas šalia kito. Užpilti sultiniu ir virti apie 40 minučių.

Padažui . Kefyrą sumaišyti su grietine, smulkintais česnakais, petražolėmis ir prieskoniais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai