Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Žuviai:
3 karališkos dorados (žuvys),
3 kg stambios druskos.
Garnyrui:
300-400 g vyšninių pomidorų,
2 mėlynieji svogūnai,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druska,
juodieji pipirai.


Gaminimas:
Išvalykite žuvų vidurius, nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite.
Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių temperatūros.
Kepimo formą išklokite folija, tada supilkite dalį druskos į apačią ir sudėkite žuvis. Likusią druską užpilkite ant viršaus taip, kad pilnai uždengtų žuvis. Kepkite orkaitėje 30-35 min.
Doradoms iškepus išimkite jas iš orkaitės, mėsos plaktuku padaužykite susidariusią druskos plutą, atsargiai išimkite žuvis, nuvalykite druską ir atsargiai išdarinėkite.
Garnyrui per pusę perpjaukite vyšninius pomidorus, griežinėliais supjaustykite svogūnus, viską sumaišykite ir pagardinkite druska bei pipirais. Salotas užpilkite alyvuogių aliejumi ir patiekite su žuvimi.
Žuvies patiekalas paruoštas!
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai