Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g durklažuvės
0,5 pomidoro
2 šaukšteliai bazilikų Pesto padažo
1 žiupsnelio grūstų pipirų
2 šaukštųalyvuogių aliejaus
1 šaukštelio druskos
1 lakšto dumblių (sušiams)
Gabalėlio sviesto 


Gaminimas:
Nuplauti ir nusausinti žuvį. Žuvį aptepti bazilikų padažu, apvolioti alyvuogių aliejumi ir užberti druska bei grūstais pipirais. Taip paruoštą žuvį palaikyti porą valandų šaldytuve.
Folgos lakštą patepti sviestu. Į dėti dumblių lakštą, ant jo dėti žuvį, šalia padėti supjaustyto pomidoro, ant viršaus uždėti kelias šakeles šviežio baziliko. Ir gražiai ir atsargiai suvynioti žuvį. Taip pat suvynioti į voką folijos.
Kepti 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
Patiekti su turimomis daržovėmis.
1 asm.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai