Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bijūnų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Braškių g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Čiobrelių g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jurginų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Kaimynų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g durklažuvės 0,5 pomidoro 2 šaukšteliai bazilikų Pesto padažo 1 žiupsnelio grūstų pipirų 2 šaukštųalyvuogių aliejaus 1 šaukštelio druskos 1 lakšto dumblių (sušiams) Gabalėlio
sviesto
Gaminimas: Nuplauti ir nusausinti žuvį. Žuvį aptepti bazilikų padažu, apvolioti alyvuogių aliejumi ir užberti druska bei grūstais pipirais. Taip paruoštą žuvį palaikyti porą valandų šaldytuve. Folgos lakštą patepti sviestu. Į dėti dumblių lakštą, ant jo dėti žuvį,
šalia padėti supjaustyto pomidoro, ant viršaus uždėti kelias šakeles šviežio baziliko. Ir gražiai ir atsargiai suvynioti žuvį. Taip pat suvynioti į voką folijos. Kepti 30 min. 200°C temp. orkaitėje. Patiekti su turimomis daržovėmis. 1 asm.
|
|
|
|
|