Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Baltajai tešlai:
275 g miltų
150 g sviesto
100 g miltinio cukraus
1 kiaušinis
apelsinų esencijos
tarkuotos žievelės
Rudajai tešlai:
255 g miltų
50 g kakavos
150 g sviesto
100 miltinio cukraus
1 kiaušinis


Gaminimas:
Sviestą dėkite į dubenį ir palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Tada muškite kiaušinį, berkite nusijotą miltinį cukrų ir maišykite maišikliu, kol išeis vientisa masė. Toliau maišydami sudėkite nusijotus miltus (kai ruošite rudąją tešlą , miltus sumaišykite su kakavos milteliais). Minkykite kol tešla bus vienalytė Suvoliokite du atskirus rutulius, juos įvyniokite į maisto plėvelę ir valandą palaikykit šaldytuve. Abu rutulius iškočiokite į vienodo storio ir dydžio lakštus. Rudosios tešlos lakštą atsargiai perkelkite ant baltosios. Nestipriai spausdami lakštus susukite į ritinėlį. Jį supjaustykite nestorais griežinėliais. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoj orkaitėj 15 - 20 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai