Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Baltajai tešlai: 275 g miltų 150 g sviesto 100 g miltinio cukraus 1 kiaušinis apelsinų esencijos tarkuotos žievelės Rudajai tešlai: 255 g miltų 50 g kakavos 150 g
sviesto 100 miltinio cukraus 1 kiaušinis
Gaminimas: Sviestą dėkite į dubenį ir palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Tada muškite kiaušinį, berkite nusijotą miltinį cukrų ir maišykite maišikliu, kol išeis vientisa masė. Toliau maišydami sudėkite nusijotus
miltus (kai ruošite rudąją tešlą , miltus sumaišykite su kakavos milteliais). Minkykite kol tešla bus vienalytė Suvoliokite du atskirus rutulius, juos įvyniokite į maisto plėvelę ir valandą palaikykit šaldytuve. Abu rutulius iškočiokite į vienodo storio ir dydžio lakštus. Rudosios tešlos lakštą
atsargiai perkelkite ant baltosios. Nestipriai spausdami lakštus susukite į ritinėlį. Jį supjaustykite nestorais griežinėliais. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoj orkaitėj 15 - 20 min.
|
|
|
|
|