Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kuo pabaigdavo skulpturos slifavima senoves skulptoriai,
Liliputai ir blefuskai kariavo del kiausiniu, o koki kara sukele obuolys,
Kas zymima raidemis c, d, e, f, g, a, h (tokia eile) ,
Kas sake "is kiekvieno pagal sugebejimus, kiekvienam pagal poreikius",
Koks tikrasis momentines loterijos pavadinimas,
Kretainio takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Liepų takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Mėtų takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Miško takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Naujakurių takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 150 g sviesto, 150 g cukraus, 1 kiaušinis, 2 šaukšteliai romo ekstrakto, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto, 60 g
šokolado, 2 šaukšteliai vanilinio cukraus, 100 g sezamo sėklų, 100 g migdolų.
Gaminimas: Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas.
Padalykite tešlą pusiau. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą ištirpinkite dvigubame puode virš verdančio vandens, sumaišykite su vaniliniu cukrumi. Išimkite vieną tešlos pusę ir įminkykite šokolado mišinį. Iš šokoladinės tešlos suformuokite 23 cm ilgio volelį. Apie 30 minučių
atvėsinkite šaldytuve. Iškočiokite paprastą tešlą, kad atitiktų aplink šokoladinį volelį. Apvyniokite paprastą tešlą aplink atvėsintą šokoladinę tešlą ir suformuokite didesnį volelį. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet apvoliokite sezamo sėklose ir supjaustykite volelį 5 mm storio
riekelėmis ir išdėliokite į formeles arba ant kepimo skardos. Į kiekvieno sausainėlio vidų įspauskite po migdolą. Kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
|
|
|
|
|