Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Upe, Neries intakas, tekanti per Vilniu,
Upe, pagal kurios pavadinima pavadintas cheminis elementas renis,
Upe, tekanti per Dzukijos nacionalini parka,
Upe, tekanti per Marijampole,
Upe, tekanti per Pakistana,
Vaidevučio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaidilutės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaidoto Daunio, Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaidotų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaikų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė mėsos sultinio, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 1.5 šaukšto sviesto, Citrinų sulčių pagal skonį Truputį citrinos žievelės, Druskos pagal skonį
Gaminimas: Džiūvėsėliai
kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
|
|
|
|
|