Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 viščiukų blauzdelės 0,3 stiklinės majonezo 0,25 stiklinės garstyčių grūdelių 0,75 stiklinės maltų džiūvėsėlių 6 skiltelės česnako druska malti juodieji pipirai prieskoniai
vištienai alyvuogių aliejaus
Gaminimas: Viščiukų blauzdeles įtrinkite druska, pipirais bei vištienos prieskoniais. Dubenyje sumaišykite majonezą, garstyčių grūdelius, džiūvėsėlius bei susmulkintą česnaką. Viščiukų blauzdeles apvoliokite pasigamintame mišinyje ir dėkite
į aliejumi pateptą kepimo indą. Kepkite apie 25-30 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite karštas su mėgstamu garnyru. Skanaus.
|
|
|
|
|