Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Naujasodžio k., Molėtų r. sav.,
Sodo al., Naujasodžio k., Molėtų r. sav.,
Technikumo g., Naujasodžio k., Molėtų r. sav.,
Verpeto g., Naujasodžio k., Molėtų r. sav.,
Nosėnų g., Nosėnų k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g sviesto 1 stiklinė vandens 1 stiklinė miltų 4 kiaušiniai 100 g cukraus miltelių 50 g "Rududu" 100 g aviečių
Gaminimas: Puode užverdame vandenį ir jame
ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo.
Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Įpjauname kiekvieną eklerą ir į jį įšvirkščiame šiek tiek "Rududu" išmaišytu su
margarinu ir paskaniname avietėmis. Tad skanaus!
|
|
|
|
|