Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Spartos 3-ioji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Spartos 4-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Tvenkinių g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Vagos 1-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Vagos 2-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kilogramai erškėtuogių, 1 stiklinė vandens 1 kilogramas cukraus
Gaminimas: Uogos nuplaunamos, pašalinami koteliai bei lapų liekanos, uoga perpjaunama išilgai pusiau ir peiliuku iš
vidaus išgramdomos plaukuotos sėklelės. Iš vandens ir cukraus išverdamas sirupas, į jį suberiamos paruoštos uogos ir 5 min. verdamos. Po to pastatoma vėsioje vietoje, kad uogos prisigertų cukraus. Sekančią dieną uogos iš sirupo išgriebiamos tiesiai į švariai paruoštus stiklainius, sirupas
užvirinamas ir užpilamas ant uogų. Stiklainiai uždaromi stikliniais arba pridengiami metaliniais dangteliais ir kaitinami 80° C temperatūroje 15 min. Iškaitinti indai tuoj hermetiškai uždaromi.
|
|
|
|
|