Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
M. Balinskio g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Merkio g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Miško g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Mokyklos g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Naujoji g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: ~1 kg šviežios menkės 1 svogūnas 100 g sviesto 3 valgomi šaukštai manų 1 morka 1 kiaušinis 1 arbatinis šaukštelis druskos 1 valgomas šaukštas žuvies citrininių
prieskonių
Gaminimas: Menkę atskirti nuo odos. Menkės filė sumalti kartu su svieste pakepintais svogūnais. Įdėti druskos, sutarkuotą morką, manus, kiaušinį, žuvies prieskonius ir viską gerai išminkyti. Gautą faršą sudėti į menkės odą ir užsiūti. Kepti orkaitėje apie
valandą laiko 200C temperatūroje. Iškepusią papuošti. Garnyrui puikiai tiks burokėlių salotos. Skani tiek šilta tiek šaltą.
|
|
|
|
|