Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Jazminų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Kaštonų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Lakštingalos g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiukas (apie 1,2 kg) 1 šaukštelis prieskoninės druskos 1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų 1 šaukštleis sviesto petražolių 50 g svogūnėlių 150 g pomidorų 1 šaukštas
kečupo 1/8 l grietinės 1 šaukštelis krakmolo
Gaminimas: Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų. Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti
viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę. Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį. Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti,
supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
|
|
|
|
|