Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g svogūnų
2 skiltelės česanako
1 lydytas sūrelis (geriausiai su prieskoniais arba svogūnais)
2 šaukštai tarkuoto kieto fermentinio sūrio
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
druskos
pipirų
cukraus
 


Gaminimas:
Nulupkite svogūnus, supjaustykite pusžiedžiais, užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir virkite 15 min. Kai svogūnai suminkštės, 1/2 visos masės pertrinkite per sietelį arba susmulkinkite virtuvės kombainu, grąžinkite atgal į puodą ir užvirkite. Į verdančią sriubą sudėkite lydytą sūrelį ir sultinį. Maišykite iki sūrelis išsilydys. Įdėkite druskos, pipirų ir cukraus pagal skonį. Tada sudėkite susmulkintą česnaką ir virkite dar 5 min. Sriubą patiekite tik labai karštą. Prieš patiekdami užbarstykite truputį tarkuoto sūrio.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai