Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų 2-Oji g., Pietarių k., Marijampolės sav.,
Uosio g., Pietarių k., Marijampolės sav.,
Kaštonų g., Prodobolės k., Marijampolės sav.,
Beržų g., Purviniškės k., Marijampolės sav.,
Kaštonų g., Purviniškės k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g svogūnų 2 skiltelės česanako 1 lydytas sūrelis (geriausiai su prieskoniais arba svogūnais) 2 šaukštai tarkuoto kieto fermentinio sūrio 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių
sultinys druskos pipirų cukraus
Gaminimas: Nulupkite svogūnus, supjaustykite pusžiedžiais, užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir virkite 15 min. Kai svogūnai suminkštės, 1/2 visos masės pertrinkite per sietelį arba susmulkinkite virtuvės kombainu, grąžinkite
atgal į puodą ir užvirkite. Į verdančią sriubą sudėkite lydytą sūrelį ir sultinį. Maišykite iki sūrelis išsilydys. Įdėkite druskos, pipirų ir cukraus pagal skonį. Tada sudėkite susmulkintą česnaką ir virkite dar 5 min. Sriubą patiekite tik labai karštą. Prieš patiekdami užbarstykite truputį tarkuoto
sūrio.
|
|
|
|
|