Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
150 g bulvių
300 g baltųjų porų dalių
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės džiūvėsėlių
0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
1 sauja petražolių
druska
malti juodieji pipirai
aliejus (virimui)
Gaminimas:
Pirmiausia išsivirkite ir sutrinkite bulves.
Baltąsias porų dalis apvirkite, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Bulves, porus, kiaušinius, džiūvėsėlius, sūrį, susmulkintas petražoles, druską ir pipirus suminkykite į vientisą masę.
Iš gautos masės formuokite pailgos formos kroketus, dėkite į įkaitusį aliejų ir virkite jame, kol gražiai apskrus.
Labai skanu šie kroketai su grietine arba natūraliu jogurtu.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai