Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Turkijos piniginis vienetas,
Viena labiausiai paplitusiu protestantizmo atsaku [dgs.],
Kataliku baznycioje - relikvijorius, duodamas tikintiesiems buciuoti,
Muzika, kai vienu metu skamba daug balsu,
Aforistinio tipo kurinys, pagristas samoju, paradokso logika, netiketu baigmes smugiu,
Ramioji g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Rozalimo g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Saulėtekio g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Sodžiaus g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Šeduvos g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto, kambario temperatūros 100 g cukraus 350 g miltų 1 kiaušinio Šaldytų ar konservuotų uogų
Gaminimas: Sviestą išplakite su cukrumi. Tada įmuškite kiaušinį
ir įmaišykite miltus. Išplakite. Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, konditeriniu švirkštu su specialiais antgaliai išspauskite gėlytes. Kiekvieno sausainio viduryje dėkite po uogą (tiks ir uogienė ar vaisiai). Kepkite 200 °C tepmperatūros orkaitėje 20 - 30
minučių. Paprasta ir labai skanu.
|
|
|
|
|